goldfix Aptallar için

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda yalnız ve yepelek bir görünüm sunar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve makam verici bir renktir. Antrasit rengi ile sahih bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yerinde bir aşhane rengi olarak onaylama edilir çünkü besin maddelerini vurgularken öbür renklere nazaran henüz iştiha açıcı görünmelerini esenlar.

Antrasit rengi beyit dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve karmaşık bir üslup katar. Antrasit zengin gri tonlarıyla lüp her yerında etkileyici bir hava oluşturur.

Elan çok minimal ve çağcıl bir stil elde kılmak istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada durum alan beyaz, yağız ve gri tonları size mehabetli bir kolaylık sağlamlayacak. Dirim alanınızda bir alanda antrasit rengi hummalı bir şekilde kullanın.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir mekân dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Antrasit özge renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara tam bir taban esenlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına geçim katkısızlayarak mekanlara şıklık tren.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru bir kapağı hardal soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüce fakat aynı zamanda dingin ve salim bir aşhane dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda katı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda ak pak ve kararlı bir görünüm elde eylemek isteseniz birlikte palas kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi giymek için deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit gri boya antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

sprey boya Habbe iç duvarları dışında, büro ve çtuzakışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir antrasit gri dekorasyon renktir. Sili ve geniş bir zemin hissini en uygun şekilde yansıtmanızı sağlar.

Antrasit rengi ekseriyetle yoğun gri yahut siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta eksiksiz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de başka dekorasyon unsurlarıyla oflaz bir ahenk içerisindedir.

Antrasit rengi halı Antrasit, ocak dekorasyonu içinde bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile olabildiğince kullanışlı ve göstermelik bir hayat vadiı tasarlayabilirsiniz.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık tercih edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile harmoni katkısızlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birfena farklı tarzda dekorasyona mutabakat katkısızlaması nedeniyle sıkça yeğleme edilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, pencere ve parke rengi ile palas bir şekilde düzen sağlayabilir.

Report this wiki page